Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referat beboermøte etter GF 2012

16. mars 2012Det ble bemerket at det fortsatt er mye rot i garasjeanlegget. Helge har kontinuerlige runder, og styret kjenner til problemet. Noen vurderte å montere oppheng for f.eks. kajakk på veggen. Styret oppfordret til å sende inn en skriftlig søknad i slike tilfeller.

Noen spurte om hvem som monterte opphengsystem for bildekk. Styret har sjekket opp. De som leverte oppheng sist gang heter getprofil (http://getprofil.no/). Han vi hadde kontakt med sist gang det var en felles runde heter Eivind Berg, og har e-postadresse eb@getprofil.no og mobilnr. 90 03 25 70.

Spørsmål om det er mulig å bytte ut opphengsystemet for sykler i fellesboder i kjelleren, slik at det er mulig å få låst fast sykler. Det som finnes p.t. er hjemmelaget, men Helge vil se på mulighetene for å f.eks. montere en kjetting eller lignende.

Det kom også forslag om å benytte frigitte plasser i blokk 1, når driftsleders utstyr/bod flyttes til bomberom blokk 4, til sykler/scootere/motorsykler om vinteren. Styret tar med seg forslaget videre.

En del beboere mangler oblater (for beboerparkering og gjester). Når kontroller blir gjenopptatt, vil det i god tid komme informasjon på oppslagstavlene om dette. De som da mangler oblater kan få nye ved å henvende seg til Helge.

Med tanke på bekymringene rundt stråling fra mobilmastene, så er det et ønske om å få målt stråleverdiene i borettslaget. Styret er enige i dette, og foreslår 2 alternativer: enten Statens strålevern eller et firma anbefalt av teknisk avdeling i ABBL. Det nye styret tar tak i denne saken videre.

Helge holdt et lite innlegg om brannsikring. Et hovedpoeng er at det er ekstremt viktig at samtlige beboere rydder på balkongene sine. Vi kan bruke mangfoldige millioner på tiltak, men det er aldri bedre enn det svakeste ledd. Alle må sjekke brannslukningsapparatene sine jevnlig, bytte batterier i røykvarslere etc. I tillegg skal pulverapparat stå tilgjengelig! Disse tingene er den enkelte andelseiers ansvar.

Rømningsveier på kjøkkensiden, for de som har det, skal aldri være blokkert! Platene her skal kunne sparkes ned ganske enkelt. Dersom noen ikke er i stand til å evakuere på egenhånd, er det spesielt viktig å krysse av for dette på beboeroversiktslappen som leveres til styret.

Det aller viktigste i forbindelse med brann, er å komme seg bort fra røyken, f.eks. ut på balkong, og så lukke døren bak seg. Ved å lukke døren får man som oftest god nok tid til at brannvesenet kan evakuere ved hjelp av brannbil/stige.

Det mangler lapper for beboeroversikt fra mange av beboerne. Med brannen i blokk 1 friskt i minnet, ønsker styret/driftsleder seg dette snarest mulig, slik at man ved behov raskt kan fremlegge oversikten ovenfor f.eks. brannvesenet.

Styret ønsker å få opp det sosiale samholdet i borettslaget. F.eks. ved at de som har barn kan ha en komité som arrangerer skiløp, julegrantenning og lignende. I tillegg vil det være hyggelig med f.eks. sommerfest etc. En foreløpig komité bestående av 3 personer blir nedfelt på beboermøtet: Leder for gruppen er Siri Engstad (blokk 1), medlemmer i gruppen er Gunnar Gravdal (blokk 1) og Maria Laukeland Kleiven (blokk 3). Dersom noen i blokk 2 eller 4 ønsker å være med, så ta kontakt med Siri eller via styret/driftsleder.

Med vennlig hilsen styret i borettslaget

referat_beboermote_gf_2012.pdfLogg inn