Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Beboer-informasjon

12. februar 2012Styret i Rykkinn borettslag 1 ønsker å lage oversikt over beboernes tlf.nr og mail-adresser. Dette kan være til stor hjelp når vi skal komme i kontakt med dere av forskjellige årsaker.

Etter brannen så vi hvor viktig det var å ha oppdatert beboerliste. Vi hadde god oversikt over navnene, men manglet tlf.nr og mail-adresser.

Vi har nå en liste over blokk 1 (Paal Bergs vei 20-30) med mail-adresser og tlf.nr.
Dette vil vi prøve å få til i de andre blokkene også.

Vi trenger også leilighets nr, det er det nr som står på postkassen eller i dørkarmen inn til leiligheten din. Finner du den ikke, ta kontakt med driftsleder på tlf 906 24 258, så finner han det ut.

Vi ønsker også å lage en oversikt over de som trenger en hjelpende hånd ved en evakuering. Vi ønsker også tlf nr til en pårørende som vi kan kontakte i en eventuell situasjon.

Mail-adressen kan også brukes når vi skal sende ut informasjon til beboerne.

Vi håper at alle returnerer utfylt skjema enten på mail til vår mail-adresse som er vaktmrb1@online.no, eller går inn på vår hjemmeside rykkinn1.no og laster ned skjemaet der. Skjemaet kan så sendes som vedlegg via "om oss" --> "kontakt oss". Vi ber om at utfylt skjema leveres så snart som mulig og senest innen 15. mars.

Det går også å levere den i postkassen som står nede ved innkjøringen til garasjen i blokk 1 eller i postluken som er i veggen ved driftsleders kontor i blokk 4.

Vi håper at alle hjelper oss med dette. Dette kan være til hjelp også for deg i en krisesituasjon en gang.

Med vennlig hilsen
Styret i Rykkinn Borettslag 1Logg inn